Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Vandali palili kontejnere, izazvali požar i zamalo zapalili dječji vrtić

Požar
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.09.2016.
u 11:34

Šteta se još uvijek utvrđuje

Zagrebački vatrogasci noćas su imali 13 intervencija, nakon što su nepoznati vandali uzastopno palili kontejnere na području Peščenice i Dubrave.

Vatra je buknula u ranojutarnjim satima, u 10 metalnih i plastičnih kontejnera za smeće. Iako nije bilo ugrožavanja imovine većeg opsega, nakon što je izazvan požar u dva kontejnera u opasnost je došao dječji vrtić, čija je zidna izolacija izgorjela, kao i betonske nadstrešnice, vanjske instalacije rasvjete i alarmni sustav, izvještava PUZ .

Šteta se još uvijek utvrđuje, kao i očevid u dječjem vrtiću.

Također, jučer oko 21 sat u Dubravi, iz zasad neutvrđenog razloga, izbio je požar veće količine glomaznog otpada koji je zahvatio zadnji branik i desnu stranu parkiranog osobnog automobila. Požar su ugasili vatrogasci, a očevid će se obaviti danas.

>> Najmanje 17 osoba poginulo u požaru u skladištu u Moskvi

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
18:59 02.09.2016.

O "migrantima" i njihovim poduhvatima se niti ovdje ne pise.Jedan je pred par dana (kod nas) razbio desetak stakala na vozilima, da bi mogao opljackati ista vozila.Novinari iz nekih zemalja EU daju otkaze jer ne zele zataskavati zlocine onih kojima je ukazano gostoprimstvo vece nego domicilnom puku.Sto ucini zenski Hitler? Ovdje trenutni politicari i dalje nastavljaju politiku bivse vlade-bez zice.Kada ovi odu sa velikim mirovinama i zaradama ispod zita doci ce oni koje su primili rasirenih ruku u velikom broju, a onda je prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije