Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U CIRKUSU

Uznemirujuća snimka: Djeca vrištala dok je lav grizao krotitelja

screenshot/Facebook
09.05.2017.
u 08:56

Žena koja je stavila snimku na Facebook rekla je kako se čuje vrisak njene kćeri koja je bila duboko traumatizirana događajem.

Posjetitelji cirkusa u francuskom gradu Doullensu ostali su šokirani nakon što je lav zgrabio svog krotitelja i srušio ga na pod.

Publika je počela vrištati, a na snimci koju je na svojem Facebook profilu objavila jedna žena vidi se kako majke sklanjaju djecu da ne gledaju zastrašujuć prizor.

Kako bi lava otjerali od muškarca, zaposlenici cirkusa aktivirali su požarni aparat i životinja je ubrzo pustila žrtvu. Napadnuti muškarac ustao se držeći za vrat koji je lav zagrizao te je prebačen u bolnicu s teškim ozljedama, pišu lokalni mediji.

Žena koja je stavila snimku na Facebook rekla je kako se čuje vrisak njene kćeri koja je bila duboko traumatizirana događajem. 

- Plakala je cijelu noć - napisala je žena, prenosi Daily Mail.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije