Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17- godišnjak

Umro je na 20 minuta: Isus mi je stavio ruku na rame i rekao da će sve biti u redu

Isus ilustracija
Foto: Thinkstock
17.05.2015.
u 09:38

Mladić je svojoj obitelji ispričao kako je dok je "bio mrtav" vidio Isusa Krista. Kaže da je tijekom tih 20 minuta vidio čovjeka duge, zamršene kose, s gustom bradom koji mu je rekao da će sve biti u redu.

Mladić Zack Clements 17- godišnjak je iz Teksasa koji se srušio u školskoj sportskoj dvorani, a njegovo srce stalo je kucati na 20 minuta.

Liječnici su ga pokušavali reanimirati, a nakon što nisu uspjeli pokrenuti njegovo srce niti nakon 20 minuta, spremali su se proglasiti smrt. Tada je mladićevo srce ponovno zakucalo, a Zack je prebačen helikopterom u dječju bolnicu gdje je nekoliko dana proveo na odjelu intenzivne njege.

Mladić je svojoj obitelji ispričao kako je dok je "bio mrtav" vidio Isusa Krista. Kaže da je tijekom tih 20 minuta vidio čovjeka duge, zamršene kose, s gustom bradom koji mu je rekao da će sve biti u redu. Mladić je ispričao kako je ubrzo shvatio da je to bio Isus Krist, piše Mirror.

Dodao je da je "otišao do njega, a on mu je stavio ruku na rame i rekao da se ne brine." Obitelj ovog mladića sigurna je da njihova Zacka od sigurne smrti spasila božanska intervencija i da to što se dogodilo nije moguće objasniti racionalno.

>>Probudio se iz kome ovisan o siru i psovanju

Komentara 127

KO
Komacero
10:43 17.05.2015.

svako dozivi smrt drugacije neki niti ista vide a kamoli da cuju vecina takvih nevjeruje u Boga i hodaju svjetom ovim zemaljskim kop sljepci i gluhi.vecina takvih zive zivot matrijaliste za njih je jedino mjerilo matrijalisticki moc novac uspjeh.drugi ljudi nisu toliko matrijalisticko uspjesni ali imaju vjeru pa dozive ovako nesto i dobiju novu sansu.i nas ministar osoja vidio i dozivio samo mrak a koliko je pametan govori njegova izjava nema nista osim mraka,zar on ocekuje svjetlo iako se deklarira ko nevjernik rijecima i djelom.te dozivljaje mozemo usporedit sa snovima neko sanja neko se nemoze sjetit a treci niti sanjaju niti se sjecaju.i jedan i drugi su dobili novu sansu i ovaj koji sreo isusa i onaj kojem bio mrak iako ocekivo svjetlo.ako vjerujes netrebas nikom nista platit netrebas clasku iskaznicu niti lovu a kamoli moc trebas bit samo bolji covjek prema sebi samom i prema drugima kad to svatis onda se neces bojati smrti niti susreta sa isusom ili mrakom

KR
kraniban
11:14 17.05.2015.

Divno mi je kad netko kaže novinaru da je polupismen, a sam ne razlikuje č i ć (sječa???reči???) i ne zna gdje ide/ ne ide zarez i tako... Bravo baracuda!

GU
Gumba017
16:33 17.05.2015.

Cinjenica je da svi koji prodju slicno iskustvo, imaju sretniji pogled na zivot i ne boje se smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije