Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
držali je zatočenu

Uhitili osumnjičenika povezanog sa silovanjem djevojčice (5)

Indija silovanje svjeće (1)
Reuters/Pixsell
22.04.2013.
u 12:39

Zbog silovanja u New Delhiju prosvjeduju i u ponedjeljak. Silovanje se u tom gradu u prosjeku događa svakih 18 sati, navodi Reuters.

Policija u Indiji uhitila je drugog osumnjičenog povezanog sa silovanjem i mučenjem petogodišnje djevojčice u New Delhiju, javlja Reuters. Još jedan osumnjičenik uhićen je tijekom vikenda. Liječnik bolnice u kojoj se djevojčica oporavlja ispričao je da je operirana te da je sada u stabilnom stanju.

Indijska policija kazala je da je djevojčica oteta prošli ponedjeljak te da su je u zatočeništvu u podrumu zgrade u kojoj je živjela držala dvojica muškaraca. Prema riječima susjeda, pronašli su je dva dana nakon što je oteta, navodi Reuters.

Vijesti o napadu potaknule su prosvjede diljem zemlje. U subotu se oko tisuću ljudi okupilo i demonstriralo ispred sjedišta policije u New Delhiju. Bijes prosvjednika uglavnom je usmjeren na policiju nakon optužbi da su policajci pokušali potkupiti obitelj žrtve da ne prijavi slučaj. Prosvjedi su se nastavili u u ponedjeljak. Inače, u New Delhiju se događa najviše seksualnih zločina od svih gradova u Indiji. Silovanje se u prosjeku događa svakih 18 sati, navodi Reuters.

>> U Indiji još jedno brutalno silovanje, žrtva ima samo 5 godina!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije