Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U AUSTRALIJI

Učiteljica seksualno napastovala 14-godišnjaka, kamere snimile kako mu stavlja ruke u hlače

Pixabay
08.02.2021.
u 14:29

Tereti ju se za najmanje pet odvojenih napada na dječaka, od čega se jedan dogodio u školi te jedan u automobilu

Australski tužitelji podignuli su optužnicu protiv 23-godišnje učiteljice Monice Young, koju terete da je u više navrata imala spolne odnose s 14-godišnjim učenikom te mu slala eksplicitne fotografije putem Snapchata. Ona se na sudu izjasnila da nije kriva za svih 12 točki optužnice.

Tereti ju se za najmanje pet odvojenih napada na dječaka, od čega se jedan dogodio u školi te jedan u automobilu. Dječaku je navodno slala i svoje fotografije iz kreveta uz poruke "čekam te", a videonadzorom je snimljena i jedna od situacija kada je dječaku stavila ruku u hlače, piše Sun.

Young je uhićena u svom domu u Greenacreu 10. srpnja. Nakon uhićenja, policija je zaplijenila njezin automobil te mobitel i laptop. Sudac Kate Trail, koji je zadužen za slučaj učiteljice, prvo je odbio zahtjev za jamčevinom. Kasnije joj je ukinut kućni pritvor, uz uvjet da mora poštivati policijski sat, a vani smije izlaziti samo u društvu roditelja.

Komentara 5

DU
Deleted user
20:18 08.02.2021.

Treba i to osuditi. Zadnjih godina ispada da su muški seksualni manijaci i bolesnici, a žene su anđeli koje ne bi lagale da ih je netko dirao niti bi same nekoga dirale.

DZ
dubravko.zatek
20:36 08.02.2021.

A jadan.... Baš mi žao dečka... 😁🤣😁

OB
Oblivion
15:03 08.02.2021.

23 godišnja učiteljica!!u moje vrijeme smo bili sretni ako je imala 55 godina i nije izgledala ko morž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije