Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVOPROLIĆE Autoelektričar (68) umro od ozljeda glave

Ubojica ga zatukao i zavezao mu noge

13.03.2009.
u 18:23

DUGO SELO – Umirovljeni autoelektričar Damir Dabac (68), čije su tijelo smrskane glave jučer u 16.20 sati susjedi pronašli u garaži pokraj kuće u Zagrebačkoj ulici 18 u Prikraju pokraj Dugog Sela, ubijen je, izvijestila je policija. Ubojica mu je tupim predmetom zadao više ozljeda od kojih je preminuo.

Krv po kući
Dabac je, doznajemo, nađen vezanih nogu, a tragovi krvi pronađeni su po cijeloj kući, što upućuje na to da je ubojstvu prethodio tjelesni sukob. Susjedi ga nisu vidjeli od utorka, a kada su ga našli, ležao je pokraj svog audija, ispod krvave autokuke, ispričao nam je susjed koji ga je pronašao.

– Prijatelj kojemu je trebao nešto popraviti rekao mi je neka pogledam gdje je Damir jer mu se nije javljao na telefon. Odlučili smo skupa ići pogledati. Radionica je bila otključana, a ključ je bio s unutarnje strane vrata. Ušli smo i počeli ga dozivati. Prijatelj ga je ugledao kako leži na podu i povikao: “Isuse, on je mrtav!” Odmah smo izašli i pozvali policiju – ispričao nam je susjed i dodao:

– Ne znam što bi moglo biti motiv. Bio je miran, nije išao u kafiće, živio je jednostavnim životom i bio je osobenjak. Uvijek bi pomagao drugima. Bio je i vrstan majstor te je ponekad prijateljima znao popravljati automobile u “fušu”.

Ubojstvo susjeda iznenadilo je i ostale stanare.

Čudan svat
– Nikada nisam čuo da se Darko s nekim sukobio. Nakon što mu je prošle godine iznenada umrla supruga, povukao se u sebe. Najviše je volio sam šetati okolicom, a s vremenom je postao i pomalo depresivan – prisjeća se susjed. Ne sjeća se da je Dapca posljednjih dana netko posjećivao. Za njegovu su samotnjačku prirodu neki susjedi imali drukčija objašnjenja.

– Bio je čudan svat, dosta škrt i nedruštven – komentirao je jedan od njih.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije