Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Zagrebu uhićen Mađar zbog nekoliko krađa

Arhivska fotografija
import
27.10.2008.
u 12:45

Završena je kriminalistička obrada nad 54-godišnjim Zoltanom C., mađarskim državljaninom, zbog osnovane sumnje da je počinio pet kaznenih djela krađe i jedan pokušaj krađe na štetu triju pravnih i dviju fizičkih osoba. Osnovano se sumnja da je osumnjičeni tijekom ove godine na području Zagreba došao u tri poduzeća i, iskoristivši nepažnju zaposlenika, iz ureda otuđio prijenosna računala.

Također, 27. veljače 2008. godine u Zagrebu, osumnjičeni je došao u poduzeće i iskoristio nepažnju zaposlenice te joj ukrao novčanik s novcem i dokumentima. Istog dana pokušao je ukradenom kreditnom karticom oštećene podignuti novac s bankomata, no nije uspio zbog utipkavanja pogrešnog PIN-a.

Osumnjičeni je također 14. srpnja 2008. godine u Zagrebu došao u dvorište obiteljske kuće te 35-godišnjem Mariju M. ukrao novčanik s dokumentima i novcem. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 27.000 kuna. Osumnjičeni je nakon dovršene kriminalističke obrade, uz posebno izvješće, odveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

(ič)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije