Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Biogradu se jutros oko 6.20 sati dogodio Izravan sudar osobnog automobila i dostavnog vozila

U teškoj prometnoj nesreći poginuo 55-godišnjak iz Biograda

smrskani auto
Dino Stanin/PIXSELL
Autori: , gši/VLM
28.02.2010.
u 08:20

Nedjeljko Miočević (55) iz Biograda vozeći ulicom Tuđmanovom ulicom najvjerojatnije je zbog neprilagođene brzine prešao u suprotan kolnički trak te se sudario s kombijem

BIOGRAD - Nedjeljko Miočević (55) iz Biograda poginuo je jutros oko 6.20 sati u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ulici dr. Franje Tuđmana u tome gradu. Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Ante Anić, koji je izašao na mjesto nesreće, kazao nam je kako je poginuli Miočević upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa čeških registarskih oznaka glavnom biogradskom prometnicom najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine prešao u suprotni kolnički trak te se izravno sudario s dostavnim vozilom jednog pekarskog obrta u kojem su se nalazile dvije osobe.

Vozač Corse poginuo je na mjestu nesreće, dok su vozač i suvozačica dostavnog vozila zadobili lakše ozljede. Sudac Anić naložio je obdukciju tijela poginulog Nedjeljka Miočevića. 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Kakma
11:25 28.02.2010.

Ca su poceli i stariji divljati po hrvatskim cestama.?Ja san mislija da to samo mularija cini.

KR
krenica
11:56 28.02.2010.

Što starije luđe. Štake im trebaju za šetnju a kad su u autu popizde i dupla brzina,bez pojasa i pardona,ludo.

MM
Mladen Miletić
13:54 28.02.2010.

ovo je još jedan dokaz da se pogiba u 80% slučajeva van Autoputa; tamo se nastrada uglavnom zbog skliskog terena premora preduge vožnje zbog magle najmanje se pogiba samo iz razloga što netko vozi iznad 130-180 ili 200!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije