Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korona u Saboru

U samoizolaciju moraju i Škoro, i Vukas, i Jakšić, ali i gradonačelnik Boris Miletić

Foto: PIXSELL
1/3
16.10.2020.
u 18:44

Sudjelovali su na sjednici Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost

U vezi s pozitivnim nalazom na virus SARS-CoV-2 za zastupnika u Saboru Franka Vidovića, koji je 14. listopada sudjelovao na sjednici Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, prema odluci epidemiološke službe Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, mjera samoizolacije određena je za trojicu saborskih zastupnika koji su sudjelovali na navedenoj sjednici: Miroslava Škoru, Nikšu Vukasa i Mišela Jakšića te četiri saborske službenice koje su također nazočile sjednici - priopćeno je danas iz Sabora.

Gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a Boris Miletić od petka popodne je u samoizolaciji jer je bio u kontaktu sa zaraženim novinarom lokalne televizije, potvrdili su iz grada Pule.

U srijedu je Miletić dao intervju novinaru lokalne televizije za kojeg se kasnije utvrdilo da je pozitivan na koronavirus. Stoga su danas epidemiolozi pulskom gradonačelniku preporučili samoizolaciju od dva tjedna. 

"Osjećam se dobro, ali naravno ne dovodim u pitanje potrebu i nužnost da budem u samoizolaciji. U ovakvim situacijama svi moramo biti odgovorni" - poručio je Miletić.

Inače, i novinar i Miletić za vrijeme intervjua pridržavali su se svih propisanih epidemioloških mjera.

Komentara 1

DU
Deleted user
09:17 17.10.2020.

Želim im sve dobro, ali i da se više ti klauni ne vraćaju u politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije