Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio se u tegljač

U Rijeci na skuteru poginuo dostavljač novina

Mopedist naletio na pješakinju
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
07.08.2015.
u 11:15

Vozač skutera je, kad je spuštajući se iz sporedne ulice V. Benca ušao u raskrižje, udario u zadnji dio priključnog vozila tegljača zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 43-godišnji vozač

U prometnoj nesreći rano jutros u Rijeci poginuo je u sudaru s tegljačem vozač skutera Piaggio, 28-godišnji dostavljač novina. Nesreća se dogodila u 4.15 sati  nedaleko Zapadnog trgovačkog centra, na raskrižju Zvonimirove i Ulice Vinka Benca.

Vozač skutera je, kad je spuštajući se iz sporedne ulice V. Benca  ušao u raskrižje, udario u zadnji dio priključnog vozila tegljača zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 43-godišnji vozač. Tegljač se kretao Zvonimirovom ulicom u smjeru zapadnog dijela grada. Mladić na skuteru poginuo je na mjestu nesreće.

Prethodne večeri, oko 21.30 sati na Preluku blizu Opatije u sudaru s Peugeotom koji se s prilazne ceste uključivao u promet stradao je 54-godišnji biciklist. Biciklist je bez svijesti odvezen u KBC Rijeka na Sušaku. Stradali biciklist nije imao reflektirajuću biciklističku odjeću, ali je vozio s upaljenim svjetlom.

>> U prometnoj nesreći poginuo vozač automobila 

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
17:29 07.08.2015.

sućut obitelji žao mi je čovjeka i više jer znam kakve uvjete je imao za radit A 1 direkt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije