Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

U požaru Notre-Dame vidjela Isusa: 'Bila sam zapanjena'

– Možda me um vara, ali dobro pogledajte ovu fotografiju i recite što vidite – objavila je 38-godišnjakinja na Facebooku uz fotografiju na kojoj je zaokružen jedan detalj, a u kojemu je ona spazila Isusa.
17. travnja 2019. u 09:33 60 komentara 48633 prikaza
Požar Notre Dame
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Jedna Škotkinja uvjerena je da je u plamenu koji je prekjučer zahvatio parišku katedralu Notre-Dame vidjela Isusa. I nije jedina.

Notre Dame pariz Vatrogasci uspjeli spasiti Notre-Dame od rušenja! Objavljene prve fotografije unutrašnjosti

Lesley Rowan iz Alexandrije na društvenim je medijima objavila svoje uvjerenje da je u plamenu vidjela Isusovu siluetu, a neki su se i složili s njom.

– Možda me um vara, ali dobro pogledajte ovu fotografiju i recite što vidite – objavila je 38-godišnjakinja na Facebooku uz fotografiju na kojoj je zaokružen jedan detalj, a u kojemu je ona spazila Isusa.

GORJELA KATEDRALA Izgubljene minute: Alarm se oglasio u 18.20, no požar su otkrili tek 23 minute poslije

– Kad sam pogledala fotografiju, bila sam doista zapanjena viđenim. Kad je pogledam, vidim siluetu Isusa. Vidim vrlo živu sliku. Podijelila sam je i upitala ljude za njihovo mišljenje, čak i moj brat u Australiji rekao je da izgleda kao Isus – rekla je za Daily Record Leslie, koja smatra da bi to moglo donijeti utjehu stanovnicima Pariza i ljudima diljem svijeta koji su pogođeni požarom koji je zadesio katedralu.

– Da, odmah sam vidjela. To je Isus! – napisala je jedna korisnica Facebooka.

VIDEO Šef zagrebačkih vatrogasaca Siniša Jembrih o požaru katedrale Notre-Dame:

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • weAreCro:

    Bitno je da se u masu ljudi (koji su se tamo zatekli i koji su pratili stanje preko neta) koliko citam po portalima dogodilo obracenje. Crkva se moze obnoviti ali najvaznija je obnova koja se desila ili ce se desiti ... prikaži još! u ljudskim dusama. Jedino Bog moze iz ovakve tragedije napraviti nesto pozitivno.

  • kelab:

    Ocito je da je pozar podmenut.

  • angeorafael123:

    Sve ćete ubrzo vidjeti.