Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

U kući u Sesvetama našli mu laboratorij za uzgoj marihuane

Osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku
Foto: PU zagrebačka
1/3
20.11.2020.
u 08:12

Pretražena je i druga kuća na području Sesveta koju 34-godišnjak povremeno koristi te je i u njoj nađeno 260 grama marihuane i 280 grama sušenog lišća marihuane.

Zbog zloporabe droga osumnjičen je 34-godišnjak kojem je zagrebačka policija u obiteljskoj kući u Sesvetama našla  pravi mali laboratorij. U tom laboratoriju stvorio je umjetne uvjete za uzgoj marihuane koju je sadio, sušio, usitnjavao, prepakiravao, da bi je kasnije dalje preprodavao.

Pretragom obiteljske kuće policija je našla zasađenu 21 stabljiku marihuane, 170 komada sasušenih grančica marihuane, 405 grama marihuane, 270 grama lišća marihuane, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Pretražena je i druga kuća na području Sesveta koju 34-godišnjak povremeno koristi te je i u njoj nađeno 260 grama marihuane i 280 grama sušenog lišća marihuane. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije