Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun

U Ivankovu skinute dvije ploče općinskog SDP-a

SDP
Foto: Pixsell
26.11.2013.
u 11:28

Nakon skidanja dvojezičnih ploča nastavlja se iskazivanje političke netrpeljivosti, kakve dosad nije bilo, kažu u ogranku SDP-a Ivankovo, Vukovarsko-srijemska županija

U današnjem priopćenju vukovarsko-srijemskog SDP-a navodi se kako su nepoznate osobe u noći na nedjelju skinule dvije natpisne ploče sa zgrade u središtu Ivankova pokraj Vinkovaca, gdje je sjedište Općinske organizacije te stranke.

Komentiraju kako je nakon skidanja dvojezičnih ploča nastavljeno skidanje ploča političkih neistomišljenika. Ivankovački esdepeovci podsjećaju kako te dvije ploče na tom stoje već nekoliko godina i nikome nisu smetale i do sada "nije bilo ovakvih načina iskazivanja političke netrpeljivosti".

O nestanku ploča izvijestili su PU vukovarsko-srijemsku čiji su djelatnici obavili očevid. SDP Ivankovo u skidanju svojih ploča uzrok vidi u prije pokrenutoj kampanji skidanja ploča na državnoj razini, te u "usponu SDP-a u općini Ivankovo".
 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
12:25 26.11.2013.

Hm, moguće, sasvim moguće da su ploče skinuli sami kako bi nekoga mogli za to okriviti. Ne vjerujem da ima mnogo ljudi koji bi si inače na takvim poločama prljali ruke.

KA
KatarinaMedici
13:27 26.11.2013.

Molim vas, pa tko je pokrenuo ovo ludilo oko svega i svačega. Pa sama garnitura vladajućih i to pod okriljem noći. Strašno što se to nadvija nad mojom prekrasnom Domovinom.

Avatar otree46z7u
otree46z7u
12:05 26.11.2013.

Bit će da su ploče SDP-a bile na ćirilici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije