Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuvar zakona

U Glavaševu slučaju Milanović je birao između morala i zakona

01.06.2021.
u 22:30

Možda je i Milanović mogao postupiti kao njegova prethodnica K. Grabar-Kitarović i ne izazivati javnost

Komentara 4

DU
Deleted user
23:04 01.06.2021.

Predsjednik je sve napravio točno po zakonu. Naime, Glavašu je presuda ukinuta, time su nestali razlozi za oduzimanje čina i odličja. Kada u ponovljenom postupku bude okrivljen ili oslobođen, ovisno o zakonu koji bude na snazi Glavašu će se ponovno oduzeti ili ostaviti navedeno. No Milanović je tu malo profitirao kod desnice.

DU
Deleted user
07:46 02.06.2021.

Ovo je malo nejasno.Zar zakoni nisu donošeni na moralnim načelima taako da nebi dolazilo do samovolje u tumačenju morala.

PS
popevke sAm slagal
23:29 01.06.2021.

Na stranu da li je Glavaš kriv ili nije, činjenica je da je doprinio strahu agresora s istoka i strahu domaćih pobunjenika protiv svoje domovina, a danas doprinosi kmečanju cmizdravog Pupovca koji kao tipičan Srbin vidi samo posljedice, ali ne i uzroke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije