Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS

Britanka koja je stravično ubila sina: 'Ja sam Mesija, moram ga žrtvovati'

Britanska policija/Ilustracija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.02.2021.
u 15:55

Sud je danas saznao kako je ona u više navrata tražila pomoć od nadležnih vlasti navodeći kako joj je previše briga za dječaka, no dobila je odbijenicu

Stravično ubojstvo 10-godišnjaka Dylana kojeg je ubila njegova majka 40-godišnja Olda Freeman zaprepastio je Veliku Britaniju i još jednom dalo dodatni naglasak na nužnost brige za mentalno zdravlje u vremenu pandemije.

Prije nego što je ubila svojeg sina ona je govorila svojim poznanicima da je 'Mesija' i da treba žrtvovati svojeg sina. Ona je u danima prije ubojstva u tajnosti snimljena kako govori da je njezin posao "žrtvovati svoje voljeno dijete kako bi došlo do ravnoteže u svemiru", prenosi The Sun

 

Podsjećamo, dječak je trebao stalnu njegu, a pronađen je u spavaćoj sobi pokriven poplunom i s komadićima spužve u grlu dok su kraj njega bile posložene igračke. Za Freeman je istraga pokazala da je prije pandemija bila dobra majka svojem sinu, no i da je 'puknula' tijekom zatvaranja. 

Olga Freeman sama se predala policiji. Sud je danas saznao kako je ona u više navrata tražila pomoć od nadležnih vlasti navodeći kako joj je previše briga za dječaka, no dobila je odbijenicu. Naime, zbog pandemije otkazana joj je bila i pomoć u kući. 

- Dječak je indirektna žrtva prekida normalnog života zbog pandemija COVID-19 - iznio je sudac danas na saslušanju.

Psihijatar Martin Lock otkrio je kako je Freeman patila od depresije i anksioznosti, a njezino stanje se pogoršalo zbog pandemije. 

Sud je danas Olgi Freeman odredio dugoročnu hospitalizaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije