Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Turistička zajednica općine Nijemci

Turistička zajednica općine Nijemci
Foto: Promo
1/5
02.05.2018.
u 08:00

Mir koji svojim tokom pruža rijeka Bosut i mističnost rijeke Spačve koja prolazi kroz stoljetne hrastove šume Spačvanskog bazena doživite vožnjom na turističkom brodu Sveta Katarina

„Priča se da su stari Rimljani znali kazati kako u svom carstvu imaju rijeku koja dopodne teče na jednu stranu, a popodne na drugu, a misli se na Bosut, koji ponekad tako mirno teče da se i malim vjetrom voda pokrene u jednom ili drugom smjeru.“

Foto: Promo

Mir koji svojim tokom pruža rijeka Bosut i mističnost rijeke Spačve koja prolazi kroz stoljetne hrastove šume Spačvanskog bazena doživite vožnjom na turističkom brodu Sveta Katarina. Brod Sveta Katarina na rijekama Spačva i Bosut stvara mogućnost riječnog avanturizma, promatranja ptica, životinja i biljnih vrsta. Brod najčešće vozi na relacijama Soptac-Lipovac.

Do sada je izletište Sopotac opremljeno za odmor, rekreaciju i druženje ali i za promatranje ptica jer su postavljene dvije promatračnice. Putovanje posjetitelja prate niz životinja ovoga kraja poput orla štekavca, bijelih i crnih roda, bijele čaplje, gak te vidre i kornjače.

Kapacitet broda Sveta Katarina prijevoza putnika je 30. Izletničke ture obavljaju se po narudžbi. Brod se može iznajmiti u svakoj prigodi i vremenu. Osim broda sv. Katarina moguće je iznajmiti i čamce koji idealno mogu poslužiti za otkivanje i uživanje u prirodnim ljepotama. Na raspolaganju posjetitelji imaju i aluminijski čamac na solarni pogon za prijevoz manjih grupa putnika. Kapaciteta 8 osoba.

Foto: Promo

Cijena: 60,00 kn/osobi
Cijena uključuje: plovidbu u trajanju od 90 minuta, animaciju i vođenje, degustaciju domaće rakije, osiguranje putnika.
Minimalni broj putnika : 10
Polazak: izletište Sopotac
Rezervacija obavezna na broj: 099 447 8883 ili 099 2145 509 ili na e-mail: turistickazajednicaon@gmail.com
Više informacija na: www.tz-opcinanijemci.hr
facebook: Turistička zajednica općine Nijemci
instagram: bwcnijemci

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije