Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donald Trump mlađi

Trumpov sin svjedočit će pred Senatom

Donald Trump Jr., Jared Kushner and Paul Manafort
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
20.07.2017.
u 08:00

Donald Trump mlađi i Manafort svjedočit će pred Odborom za pravosuđe Senata sljedeće srijede, kaže se u priopćenju tog odbora.

Najstariji sin Donalda Trumpa, predsjednikov savjetnik i zet Jared Kushner te bivši šef kampanje Paul Manafort bit će sljedeći tjedan saslušani pred senatskim odborima, u okviru istrage u ruskom miješanju u američke izbore, javlja Reuters.

Donald Trump mlađi i Manafort svjedočit će pred Odborom za pravosuđe Senata sljedeće srijede, kaže se u priopćenju tog odbora.

Oni će biti ispitivani o optužbama o ruskom miješanju u predsjedničke izbore u SAD-u 2016. i o spornom susretu s ruskom odvjetnicom u lipnju 2016.

ABC News je objavio da će se u ponedjeljak pred Odborom za obavještajna pitanja naći Jared Kushner.

Senatski odbor nije potvrdio tu informaciju.

Komentara 3

MX
Mister X
10:49 20.07.2017.

Svjedočiti če u okviru istrage u ruskom miješanju u američke izbore, javlja Reuters.... Dokaz bjede i neimaštine dokaza kad trebaju svjedoke koji če pjevati ono da svi smo krali krali krali i sve i Sanaderu dali , jesmo dali i i on je lopov. Da imamo i negovo mito i sud ako traži damo mu taj dolaz malo sutra !!! Tako i ovdje sinek kaj si videl nekoga Rusa sa starim se tatom da se busa ? Jer da imaju zaista dokaz čemu svjedok ? Bolesni sistem . Njemci vjeruju da je preko 30% Amera nevinih u zatvorima pa i osuđenih na smrt , milioni koji rade za gotovo nula love i to je biznis što više u zatvoru to bolje za kapitalističko demokratsku državu . ,

Avatar mofo
mofo
12:06 20.07.2017.

Cek, pa ispada da trumpovi svi daju izjave i svjedocenja, a iz demokratske stranke nitko, npr susan rice koja je naglo odustala od svjedocenja... ne znam kako to ide, tko ima sta skrivat taj suti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije