Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijela kuća

Ovo je novi Trumpov savjetnik za gospodarstvo

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
14.03.2018.
u 20:12

Glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sander je izjavila novinarima da je Trump u utorak razgovarao s Kudlowom (70), ali nije htjela reći je li mu ponudio funkciju

Američki predsjednik Donald Trump izabrao je televizijskog komentatora i gospodarskog analitičara Larryja Kudlowa da zamijeni Garyja Cohna na mjestu vodećeg gospodarskog savjetnika u Bijeloj kući, izvijestili su Washington post i CNBS u srijedu.

CNBC je objavio da bi Trumpova odluka mogla stupiti na snagu u četvrtak.

Glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sander je izjavila novinarima da je Trump u utorak razgovarao s Kudlowom (70), ali nije htjela reći je li mu ponudio funkciju. Imenovanje Kudlowa direktorom Nacionalnog gospodarskog vijeća nije veliko iznenađenje.

Trump je novinarima u utorak rekao da je republikanac Kudlow, koji je bio gospodarski savjetnik bivšeg predsjednika Ronalda Reagana tijekom 1980.-ih, radio i na Wall Streetu i ima velikih izgleda da bude izabran za Cohnova zamjenika.

Upitan o tom imenovanju,  Kudlow je rekao da je prihvatio ponudu predsjednika Trumpa da postane glavni gospodarski savjetnik u Bijeloj kući.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije