Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatka osveta

Tražio je da mu pošalje fotografiju svoje stražnjice, oduševilo ga ono što je dobio

Charlie Harris
Foto: Instagram
1/2
23.07.2018.
u 17:21

S obzirom na to da je bio vrlo uporan, Charlie Harris mu je odlučila ispuniti želju te mu je poslala fotografiju stražnjice u čipkastim gaćicama

Djevojka Charlie Harris iz engleskog Nottinghama godinu dana primala je poruke jednog nastranog obožavatelja koji ju je tražio da mu pošalje fotografiju svoje stražnjice.

S obzirom na to da je bio vrlo uporan, ona mu je odlučila ispuniti želju te mu je poslala fotografiju stražnjice u čipkastim gaćicama.

Perverznjak je bio oduševljen pa ju je, unatoč tome što je obećao da neće, tražio da mu pošalje još fotografija jer ga je 'jako uzbudila'.

No, ono što je tek kasnije vjerojatno i sam saznao s obzirom da se priča proširila internetom je da mu Charlie uopće nije poslala fotografiju svoje stražnjice već je riječ o pozadini jednog muškarca.

– Definitivno sam se osjećala kao da sam se osvetila jer me pitao može li spremiti tu fotografiju i rekao je da ga jako uzbuđujem te da je znao da im posebno tijelo. Nadam se da će naučiti svoju lekciju da nije u redu tražiti tuđe fotografije i ponašati se kako se on ponašao – ispričala je ona za Unilad.

Svoju 'osvetu' objavila je na Twitteru gdje je izazvala lavinu reakcija. Dok su joj pojedine žene pisale kako je perverznjaka mogla jednostavno blokirati, mnogi su je ipak podržali u onome što je učinila.

Što vi mislite, treba li uopće komunicirati s takvim osobama?

Pogledajte i galeriju: Poznate TV slatkice sada su sjene onoga što su nekada bile

Charlie Harris
1/6
Ključne riječi

Komentara 12

US
USA
20:31 23.07.2018.

Neugodno mi je sto se uopce spustam na ovaj nivo ali nisam odolio da jos jednom ne spomenem da se vecernji list uporno spusta na nivo trasha. Dragi glavni urednice Klaricu, koji se tako samodopadno hvalis rezultatima, moram ti recii da si ovaj nekad cjenjeni list, spustio na naj nize grane. Prebaci jednostavno low life novine kao sto su 24 sata u ovaj format i sve je rjeseno.

DI
Diesel
21:04 23.07.2018.

Od cega ona pravi scenu? Hahahaha,....internet pun guzica, a ona sebi umislila da je njena vazna?

DU
Deleted user
19:14 23.07.2018.

Ova je bolesna u rangu autora ili copy paste novinarke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije