Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje ispod pločica

Renovirali kupaonicu u kući koju su tek kupili pa pronašli neobičnu poruku u zidu

Alex i Jess Monney
Foto: Twitter
1/2
05.07.2018.
u 08:51

Bračni par Alex i Jess Monney otkrili su što su majstori pronašli kada su skinuli pločice u kupaonici koju su obnavljali

Kada kupite stariju kuću, nikad ne znate što u njoj možete pronaći.

Upravo se to dogodilo bračnom paru Alexu i Jess Monney kada su odlučili preurediti kupaonicu.

Alex je na Twitteru otkrio što su izvođači radova pronašli u kupaonici kada su ogolili zidove. Naime, na jednom dijelu zida nalazila se fotografija i poruka.

Foto: Twitter

– Pozdrav! Mi smo Shinsekiji. Renovirali smo kupaonicu u ljeto 1995. Ako ovo čitate, to znači da ponovno renovirate kupaonicu. Što smo mi krivo napravili? – stoji u poruci uz fotografiju bračnog para koji je prije živio u kući.

Uz njihovu fotografiju nalazi se i fotografija zeca. Objasnili su kako su zeca naučili kako koristiti toalet i da je on također stanovao u njihovoj kući. Zvao se Cassie.

Jess, nova vlasnica kuće, kazala je kako joj je poruka uljepšala dan, a ostavit će je i ona i suprug u slučaju da prodaju kuću.

Pogledajte i galeriju: Ovo su kuhinjski trikovi zbog kojih ćete žaliti da ih niste znali prije

Alex i Jess Monney
1/23
Ključne riječi

Komentara 8

SC
schwertransport
09:42 05.07.2018.

Zec im je samo ostao a psa i macku su pojeli

VI
Vito
13:37 05.07.2018.

Koliko možemo vidjeti "suhi zid" nije niti vodootporan, niti vatrootporan. __ Tako da novi majstori razmisle o postavljanju vodotpornog "knaufa" kad krenu uređivati kupaonicu

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:58 05.07.2018.

I ovaj "novinar" za ovakav rad prima placu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije