Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas na otoku

Tragedija na Krku: Dječak (11) pao s gradskih zidina i preminuo

Krk: Dječak pao sa zidina na stijene i preminuo
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
06.09.2021.
u 13:33

Ozljede su bile preteške

U nedjelju u večernjim satima, na lokalitetu parka na Kamplinu na Krku, u padu s gradskih bedema na stijene život je izgubilo 11-godišnje dijete. Prema izjavama očevidaca nesreće, kako piše Novi list, dječak je navodno turist koji je spomenutim parkom šetao u društvu svojih roditelja pa se u jednom trenutku popeo na zid koji ograđuje park od provalije duboke deset metara pod krčkim srednjovjekovnim bedemima te je pao na stijene.

U pomoć unesrećenom djetetu brzo je sa svojom barkom priskočio jedan Krčan koji se ondje slučajno zatekao, a koji je, prije no što su se do nesretnog djeteta uspjeli probiti krčki vatrogasci, unesrećeno dijete prebacio na svoje plovilo, a potom prevezao do lokaliteta Šotobaterije, udaljenog tek nekoliko desetaka metara od mjesta nesreće, gdje je teško ozlijeđenog mališana preuzela hitna. 

Pokušaji reanimacije dječaka trajali su sve do njegova prihvata u riječku bolnicu. Međutim, mališan je, nažalost, podlegao ozljedama. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Drol
Drol
14:01 06.09.2021.

Godinama gledam taj zid i djecu koja trče po njemu. Samo je bilo pitanje vremena da se dogodi tragedija. Užas. Zašto ne stave mrežu izvana?

KO
Kott
16:47 06.09.2021.

Jako dobro znam tu lokaciju. Taj zid naprosto "zove" da se popneš na njega, pogotovo klince.

Avatar gusjenica
gusjenica
19:44 06.09.2021.

Takvih zidova i zidina ima na Jadranu jako puno. Gostima se mora osigurati sigurnost, a u ovom slučaju to nije bilo učinjeno. Očekujem tužbu protiv grada Krka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije