Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO ĆE IZDRŽATI MANDAT

Tomaševiću se sve gleda pod povećalom – kao da je u 20 dana zgriješio više nego Bandić u 20 godina!

17.08.2021.
u 13:58

Moralo je doći do smjene vlasti da USKOK uskoči u koruptivno gnijezdo u Zagrebu i Splitu - ako je to što je zahvatio uopće pravi centar kriminala

Ključne riječi

Komentara 38

AN
Anaid
14:20 17.08.2021.

Bas suprotno, takva nekriticna medijska potpora nije dugo vidjena.

ST
stefj
14:47 17.08.2021.

Tomašević nema oporbe i ima nevjerojatnu podršku medija. A kako su ga ti mediji proglasili mesijom, naravno da su očekivanja velika... Osim toga, to je popriličan eksperimant s aktivistima na vlasti, i to još ekstremno lijevim. Već sada kada se sve prati, čini se da sve ide u krivo... I ne kužim ovakve tekstove. Bandić je bio lopov, pa ćemo sada Tomaševiću dozvoliti da radi što želi? Stvarno? To je opravdanje?

VA
varto
14:34 17.08.2021.

druže Mirko...a kaj bi trebalo,gladit ga po stražnjici perom?dosta je bilo popuštanja 20 i kusur godina,zato i jesmo tu gdje jesmo.znao je laprdat,sada neka provodi to u djelo il nek se tornja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije