Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća sreća

Tko je njemu dao vozačku? Tek nakon trećeg puta uspio je proći kraj rampe

Foto: Screenshot
09.06.2020.
u 09:19

Snimka je nastala u subotu, 6. lipnja oko 17.50 sati kada je vozač ljubičastog automobila pokušao proći rampu na parkiralištu.

Na ruskoj društvenoj mreži VK, koja je ondje popularnija od Facebooka, objavljena je snimka vozača koji je dva puta udario rampu prije nego je kroz nju prošao.

Snimka je nastala u subotu, 6. lipnja oko 17.50 sati kada je vozač ljubičastog automobila pokušao proći rampu na parkiralištu.

No, to mu prvi puta nije pošlo za rukom pa je udario vjetrobranskim staklom i razbio ga. Niti drugi pokušaj mu nije bio uspješan nego se ponovno zabio u nju, ali je treći puta imao sreće pa je pričekao da se rampa otvorio do kraja i onda prošao.

Da je to bar znao odmah prvi puta...

Ključne riječi

Komentara 1

AJ
ajdemipopusi
12:22 09.06.2020.

Kriva je rampa jer se nije na vrijeme skroz uvukla, vuce se ko krepana kokos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije