Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginula u prometnoj

'Laura je nedavno završila studij. Tek je počela živjeti'

Prometna na Ilici
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/8
24.08.2018.
u 14:31

U kakvom je odnosu Laura bila s Marinom Kameničkim (20), njezini prijatelji nisu znali odgovoriti jer ga nisu poznavali.

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Zagrebu poginule su dvije ženske osobe, a među njima i Laura Stelio (22).

Kako pišu 24sata, Laura je bila suvozačica u Mercedesu te je u trenutku nesreće ispala iz automobila. Preminula je na mjestu, a preko nje je prešao drugi automobil s kojim se Mercedes sudario.

Njezina majka u potpunom je šoku. I sama je nedavno imala zdravstvenih tegoba pa je Laura brinula o njoj.

– I dalje ne možemo vjerovati da je ona poginula u toj prometnoj. Pa nedavno je završila preddiplomski studij na jednom privatnom veleučilištu u Zagrebu. Tek je počela živjeti – rekli su za 24 sata prijatelji stradale djevojke.

Istaknuli su da je Laura za tri tjedna trebala napuniti 23 godine

Foto: Davor Višnjić/Pixsell, Youtube screenshot

U kakvom je odnosu Laura bila s Marinom Kameničkim (20), njezini prijatelji nisu znali odgovoriti jer ga nisu poznavali, pišu 24sata.

Komentara 49

AA
Aartur
16:08 24.08.2018.

Možemo obrisati sve komentare i praviti se da je ta djevojka bila slučajno tom Mercedesu, ali time samo smanjujemo šansu nekoj drugoj djevojci da nauči lekciju PRIJE nego postane žrtva nekog sljedećeg macho-dokazivanja.

DU
Deleted user
16:23 24.08.2018.

Zlatna mladez, privatni fakulteti i mercedesi od 560 KS. Ocito ne odrastaju u istom svijetu s mojom djecom i vecinom Hrvata

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
16:37 24.08.2018.

ispala iz auta, ..., znači nije se vezla!? A vozi se sa manijakom 150 kroz grad. Di ti je pamet????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije