Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U VRTIĆU

Teta u vrtiću nožem napala djecu, jedna curica u kritičnom stanju

Screenshot
21.09.2018.
u 15:16

Policija sumnjiči njihovu 52-godišnju tetu u vrtiću

Nakon dvije sinoćnje pucnjave, sada se dogodio i napad s nožem u vrtiću u Queensu u New Yorku.

Napad se dogodio u petak, 21. rujna, u ranim jutarnjim satima. Ozlijeđeno je najmanje petero ljudi, uključujući i troje male djece.

Jedna curica je u kritičnom stanju, a detalji o težini ozljeda ostalih zasad nisu poznati, prenosi RT.

Policija sumnjiči 52-godišnju gospođu, vjerojatno teta u vrtiću, koju su pronašli u podrumu s ranama od noža koje je sama sebi nanijela. Policija vjeruje da si je htjela oduzeti život nakon što je napala i skoro usmrtila djecu i ostale, no ne znaju se još motivi njenog  napada.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar white socks
white socks
16:33 21.09.2018.

Možda djeca nisu slušala?!?

MI
midea
17:33 21.09.2018.

i onda se kolinda dodvorava Američkom bolesnom narodu , to nam je uzor , to su nam saveznici , u vrhu vlasti sve do jednoga pedofili i ubojice , masonski bolesnici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije