Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODRŽIV SUSTAV

Hrvatski poslodavci traže strane radnike bez kvalifikacija, stručnjaci upozoravaju: 'Doći će do getoizacije'

13.04.2024.
u 07:15

"Od radnika na minimalcu ne možete dugoročno održavati mirovinski, zdravstveni i socijalni sustav, a ni oni s tim plaćama neće moći ovdje živjeti s obiteljima"

Komentara 33

BO
BoljiSvijet
08:28 13.04.2024.

To je 9 godišnja politika HDZ...u srijedu je ta politika gotova!

RA
Raptor
08:29 13.04.2024.

Ključna riječ za brojne hrvatske probleme je pohlepa. A korijeni ovog problema su u degeneričnom sustavu vrednota, u kojem "vrijediš onoliko koliko imaš". Ljudi su spremni učiniti sve za nova, pa i budućnost zemlje dovesti u pitanje. Vlada ne usvajaa ispravne strategije. Postoje dokumenti koji se tako zovu, ali njihova jedina svrha je povlaćenje EU novca, jer rakav je dokument pretpostavka. I te su strategije, odnosno ciljevi, neostvarivi jer na tim dokumentima rade amateri, obično strani konzultan

MA
maxymus3
07:35 13.04.2024.

Glasajte za HDZ,biti će bolje! Pa će i dalje voziti svi ti koji auto nisu vidjeli,a vozačku samo sa sanjaju. Ali nema problema,u HR voze. Tko im je to dopustio? Oni koji imaju koristi od toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije