Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar kod Benkovca

Teška nesreća: Poginula vozačica, teško ozlijeđene dvije osobe, a lakše vozač i dvoje djece

Duško Jaramaz/PIXSELL, ilustracija
20.06.2017.
u 11:01

U teškoj prometnoj nesreći, na županijskoj cesti između Benkovca i Raštevića, jučer je poginula 38-godišnja vozačica na koju je pod utjecajem alkohola i neprilagođenom brzinom naletio 31-godišnji vozač.

U teškoj prometnoj nesreći, na županijskoj cesti između Benkovca i Raštevića, jučer je poginula 38-godišnja vozačica na koju je pod utjecajem alkohola i neprilagođenom brzinom naletio 31-godišnji vozač. 

Nesreća se dogodila oko 17 sati kad je 31-godišnji vozač, upravljajući Peugeotom s nepripadajućim registracijskim pločicama, te pod utjecajem alkohola i neprilagođenom brzinom, iz smjera Biljane Donje u smjeru Benkovca, prednjim dijelom automobila naletio na zadnji dio Peugeota (ZD) koji se kretao u istom smjeru, a kojim je upravljala 38-godišnja vozačica. 

Peugeot (ZD) prešao je na suprotni kolnički trak i naletio na Toyotu 

Od siline udara, Peugeot (ZD) prešao je na suprotni kolnički trak i naletio na Toyotu (ZD) kojom je iz suprotnog smjera upravljala 59-godišnja vozačica.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 38-godišnja vozačica, lakše su ozlijeđeni 31-godišnji vozač i dvoje djece koji su se nalazili u Peugeotu (ZD), dok su 59-godišnja vozačica i njena 53-godišnja putnica iz Toyote teško ozlijeđene, izvijestila je u  danas Policijska uprava zadarska. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

Komentara 3

BI
Biouskoli91
11:14 20.06.2017.

Ja bi stvarno volio da se pojasni taj termin 'neprilogodjena brzina', jer sam termin po sebi je valjan za svaku prometnu nesrecu. Ukljucujuci kad se netko parkira i zakaci susjedni auto.

SE
Semiramida
06:28 24.06.2017.

Gdje je ta prometna policija?! Svako ljeto ista priča, broj poginulih svakoga dana raste, djeca ginu na cestama jer ovi koji voze neprilagođenom brzinom nalijeću kao ludi na vozila koja voze normalno. Divljaci na skretanju ne usporavaju.Do kada?! Gdje susu patrole, po birtijama se rashlađuju jer im je u autima s klimom prevruće raditi svoju dužnost i posao? Izgleda da treba zaposliti policajce iz drugih država, naših nema dovoljno. Ministarstva prometa i veza i Mup su kao tijelo bez glave i repa, uvijek kasno djeluju, preventiva je bitna za spriječiti zlo na cestama. Očevidi su strašna posljedica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije