Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ga traži

Taman je izvadio prsten i htio zaprositi djevojku kada se dogodilo ono najgore

prsten
NYPD
02.12.2018.
u 09:52

Na video snimci koju je njujorška policija objavila na društvenim mrežama vidi se kako je muškarcu prsten ispao, legao je na pločnik tog popularnog turističkog odredišta i gleda kroz rešetke dok njegova partnerica sve prati zabrinutim pogledom

Njujorška policija u subotu je tragala za nesretnim muškarcem kojemu je tijekom prosidbe djevojke na Times Squareu pao zaručnički prsten kroz odvodne rešetke.

Na video snimci koju je njujorška policija objavila na društvenim mrežama vidi se kako je muškarcu prsten ispao, legao je na pločnik tog popularnog turističkog odredišta i gleda kroz rešetke dok njegova partnerica sve prati zabrinutim pogledom.

Pogledajte video: Potraga za prstenom na Times Squareu

"Rekla je 'da', no on je bio toliko uzbuđen da mu je prsten pao kroz rešetke", napisala je policija na Twitteru. "Pripadnici naših specijalnih snaga spasili su ga i željeli bi vratiti prsten sretnom paru. Hoćete nam pomoći da ih pronađemo?".

Više od 350.000 ljudi svakodnevno posjeti trg u središtu Manhattana, poznat kao "sjecište svijeta".

Ključne riječi

Komentara 12

VI
Vito
11:22 02.12.2018.

Policija ga traži Taman je izvadio prsten i htio zaprositi djevojku kada se dogodilo ono najgore ::: Ovo je namjerno uznemiravanje čitateljstva! __ Slika koja pokazuje čovjeka kako leži prsima na pločniku, policija koja traži i dogodilo se najgore pretpostavlja da ga je neko vozilo lupilo pa je poginuo, a ne da je nespretna budala izgubila prsten iznad ventilacijskog otovra podzemne željeznice.

VL
VladoB.
18:42 02.12.2018.

Večernjak prenosi "vijest", koja je tek lokalna obavijest... Je li netko plaćen za zaglupljivanje čitatelja "Večernjaka"?

AG
Agricola
14:55 02.12.2018.

Nema šale kod Amera, odmah specijalce šalju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije