Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolna osveta

Noć prije vjenčanja doznala istinu o svom zaručniku. Ono što je napravila, iznenadilo je sve

vjenčanje
Foto: Getty Images
15.11.2018.
u 12:09

Nervoza prije velikog dana uobičajena je i gotovo ništa ne može pokvariti uzbuđenje, osim jedne stvari...

Djevojka imena Casey noć prije vjenčanja dobila je uznemirujuću poruku na svoj mobitel s nepoznatog broja, i to u vrijeme dok je sa svojim djeverušama ispijala šampanjac, piše Wihmn.com

Osveta se servira hladna... 

"Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?" Bila je poruka koja je okrenula cijeli njen svijet naopako. Uslijedile su i ostale poruke kao dokazi da je njen zaručnik Alex vara s drugom ženom. 

"Imaš nevjerojatno tijelo i dobro znaš kako ga upotrijebiti. Šteta što moja djevojka nije dobra u krevetu ni upola poput tebe. Nikad nisam osjetio ovakvu povezanost ni s kim", bila je jedna od poruka koje su zgrozile buduću mladenku. 

Odlučila je da neće otkazati vjenčanje i suočiti odmah svog zaručnika s dokazima koje je dobila o prevari već je došla na ideju da tijekom ceremonije vjenčanja, umjesto zavjeta, pred svima pročita poruke koje je dobila i koje otkrivaju nevjeru njezina zaručnika. 

Šokirani zaručnik stajao je u društvu svog nesuđenog vjenčanog kuma, a mladenka je rekla kako neće biti vjenčanja, ali će se održati proslava koja slavi iskrenost, novi život, nadu u pronalazak prave ljubavi i liječenje slomljenog srca.

Pogledajte i video Spektakularan ples oca i kćeri na vjenčanju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije