Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planet X

Tajanstveni planet donosi smak svijeta: 'Sve će krenuti 15. listopada'

Zemlja
Thinkstock
08.10.2017.
u 10:25

Kraj svijeta napokon bi se mogao dogoditi ovog listopada, tvrde neki teoretičari, kada bi tajanstveni planet trebao uništiti Zemlju

David Meade, autor knjige ‘Planet X – Dolazak 2017.’vjeruje da će kaos krenuti s prolaskom tajanstvenog planeta pokraj Zemlje kojeg naziva Planet X ili Nibiru. Naš planet uništit će tsunamiji, potresi i uragani, a sve će krenuti od 15. listopada.

Inače, ovaj isti teoretičar govorio je i da će se tajanstveni planet sudariti sa Zemljom 23. rujna.

Sada Meade očekuje da planet Nibira donese niz prirodnih katastrofa, uključujući vulkanske erupcije. On kaže da su potres u Meksiku, poplave u Teksasu i uragani na Karibima i Floridi povezani s teorijom 'Planet X', piše Mirror.

Zemlja
1/24

Taj njegov kraj svijeta uključivat će i ​'nuklearne ratove' između SAD-a, Britanije i Rusije, Kine, Irana i Sjeverne Koreje.

Meade tvrdi kako je Nibiru teško vidljiva zbog kuta kojim se približava Zemlji.

Inače, Meade je u svojoj knjizi taj scenarij potkrijepio mnogim znanstvenim i astronomskim dokazima iako čitatelji upozoravaju kako nakon prvih 40-ak stranica Meade postaje pretjerano religiozan i apokalipsu objašnjava rečenicom ''Bog je tako rekao u Bibliji''.

Komentara 120

RI
Ringo
10:35 08.10.2017.

Do sad sam preživio desetak smakova svijeta, kladim se da ću i taj.

DU
Deleted user
11:07 08.10.2017.

Opet novi smak svijeta .. Sad idete na 2 mjesecno ??

TO
tolitol
10:55 08.10.2017.

hvala Večernji. čudim se samo zašto ovo niste objavili kao udarnu vijest u skladu s uređivačkom politikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije