Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJET JOŠ U ŠOKU ZBOG TRUMPA

'Baba Vanga je prorekla kako je Obama posljednji američki predsjednik'

Foto: Reuters
1/4
10.11.2016.
u 14:06

Slijepa proročica iz Bugarske, koju su nazivali "Nostradamusom s Balkana" predvidjela je kako će 44. američki predsjednik biti crne boje kože te kako će on biti posljednji američki predsjednik, a upozorila je i na rušenje Twin Towersa u New Yorku te uspon Islamske države

Britanski i američki tabloidi natječu se u pisanju što nevjerojatnijih stvari nakon izbora Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a. Posljednja u nizu vijesti jest ona da Trump možda i neće postati predsjednik jer je tako prorekla Baba Vanga, najpoznatija proročica u povijesti, piše metro.

Slijepa proročica iz Bugarske, koju su nazivali "Nostradamusom s Balkana", predvidjela je kako će 44. američki predsjednik biti crne boje kože te kako će on biti posljednji američki predsjednik, a upozorila je i na rušenje Twin Towersa u New Yorku te uspon Islamske države.

Predvidjela i Brexit

Baba Vanga umrla je 1996. godine u 85. godini, a izrekla je nekoliko stotina proročanstava koja su se ostvarila u 85 posto slučajeva. Govoreći o prvom crnom američkom predsjedniku rekla je kako će svi polagati nade u njega, no dogodit će se suprotno.

– On će unazaditi zemlju u ekonomskom smislu, a to će dovesti do većeg sukoba južnih i sjevernih zemalja – rekla je Baba Vanga, no nije precizirala tko će biti "mirotvorac koji će potpisati zadnji mir".
Podsjetimo, Vanga je predvidjela i Brexit te je rekla kako će Europa prestati postojati do 2017. godine.  

>>Leko: Nisam baba Vanga da mogu procijeniti što će biti s Milanovićem

Komentara 32

JA
jari3
16:01 10.11.2016.

Dali je prije Obame bilo tobožnih izbjeglica gotovo 99 % mušaraca od 17 do 45 god.vojnih dezertera a potecijalnih terorista u evropi iz afrike odakle je on.

Avatar commentator
commentator
17:10 10.11.2016.

Koji "svijet" je ...."u šoku"...? Toćnije je da - svijet slavi. Eto to napišite. Zanimljivo je još kako večina, ako ne i svi progresivci smatraju tradicijonalne vrijednosti u najbolju ruku zaostalima itd, ali se ne libe spominjati ako ne i ne i oslanjati se na neku vračaru kao ta baba vanga.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
17:32 10.11.2016.

Naprijed Trumpe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije