Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN HRSTIĆ

Sviđalo mi se to ili ne, klečavci štite moje pravo moliti gdje god hoću

13.07.2023.
u 09:24

Još više sam začuđen kad vidim da se istim posprdnim nazivom "klečavci" koriste i vjernici koji ne shvaćaju da se tako pridružuju javnoj hajci protiv crkve općenito. Nema šanse da stanem s napadačima i pljucam sa strane na ljude koji mirno mole, pa čak i ako do kraja ne razumijem što i zašto mole.

Komentara 45

PE
Pentagon
11:03 13.07.2023.

Imaju pravo moliti gdje god žele. Kome smeta nek pije kavu u Bogovićevoj ili Tkalči i svi zadovoljni. Pride traje cijeli dan u parku Ribnjak i prolazi ujutro cijelim centrom i u to vrijeme nemam potrebu prolaziti tim dijelom ZG. Nek cvate tisuću cvjetova, što bi rekao Mao.

ZO
zoranos
11:59 13.07.2023.

Klečavci je uvredljiv naziv - sada ste uvrijedili milijardu krščana u svijetu! Eventualno ste mogli staviti navodnike, ali očito je želja bila uvrijedi nekoga. Nadam se da se ponosite sobom.

BF
bf23
11:20 13.07.2023.

Mi smo slobodna država gdje vjerski fanatici,pripadnici raznih seksualnih devijacija,krajnje ljevi i desni klaunovi, turbo vegani i ostali čudaci imaju pravo paradirati i iznositi svoje stavove dok god ne krše zakon. Sviđalo se to nekome ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije