Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živopisni zastupnici

Svi u Europarlamentu: Manekenka, anarhist, ministrica i svećenik

ingrid antičević marinović
Foto: Iva Vidović/VLM
1/4
29.03.2013.
u 11:00

Na našu listu najneobičnijih eurozastupnika ušla je, ravno iz modnih časopisa, i bivša manekenka i kći predsjednika Rumunjske Elena Basescu. Ta Paris Hilton Europskog parlamenta uljepša svaki sastanak na kojem se pojavi

Ljudi nam moraju vjerovati jer felacio gotovo da uopće više ne postoji, imamo samo staru krpu i NLO-e, čije se postojanje od nas krije... Tako bi, u jednoj rečenici, izgledala zajednička izjava devet najosebujnijih zastupnika u Europskom parlamentu te ona Ingrid Antičević Marinović po izboru Večernjeg lista. 

Prvi dio izjave, naravno, pripada hrvatskoj promatračici u EP-u Ingrid Antičević Marinović, poznatoj po sintagmi “pipl mast trast as”, drugi pripada francuskoj zastupnici Rachidi Dati, koja je u jednom TV-nastupu pobrkala inflaciju i felaciju, dio o staroj krpi je iz glasovitog govora Engleza Nigela Faragea, a NLO-e spominje talijanski ultradesničar Mario Borghezio koji je rezolucijom EP-a želio otkriti postojanje izvanzemaljaca.

Na našu listu najneobičnijih eurozastupnika ušla je, ravno iz modnih časopisa, i bivša manekenka i kći predsjednika Rumunjske Elena Basescu. Ta Paris Hilton Europskog parlamenta uljepša svaki sastanak na kojem se pojavi. Na listu je – ali ne iz modnih časopisa, možda eventualno “ravno iz Biblije” – ušao i otac Mitro, finski svećenik kojega je Finska pravoslavna crkva natjerala da se odrekne halje jer je u politiku otišao protiv njihove volje. I to je Europarlament: od bivšeg svećenika do bivše manekenke, od bivših ministrica koje loše govore najvažniji strani jezik do zelenih zastupnica koje se nepotrebno petljaju u njima strani jezik, pa su pokušale hrvatski uvesti u službenu uporabu pod nazivom hrvatsko-srpski. Svi oni našli su svoje mjesto na našoj listi najosebujnijih eurozastupnika.

>>Izbori za Europarlament: Počela utrka za plaću od 8000 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije