Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Stiže promjena vremena: Evo kada nas očekuju grmljavinski pljuskovi

pljusak
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
14.08.2015.
u 19:52

U Dalmaciji će uglavnom biti sunčano i suho

Nakon nekoliko sunčanih i vrućih dana mnoge dijelove Hrvatske osvježit će pljuskovi. Kako piše meteorološki portal Vrijeme.net, već danas poslijepodne i navečer u gorskoj unutrašnjosti te zaleđu Dalmacije bit će nestabilnije, uz mogućnost za lokalne grmljavinske pljuskove.

U subotu tijekom jutra i prijepodneva u unutrašnjosti te mjestimice na sjevernom Jadranu očekuje se postupno naoblačenje, a mjestimice može biti slabe kiše. Poslijepodne u cijeloj unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu i u zaleđu Dalmacije bit će grmljavinskih pljuskova uz mogućnost za sugradicu i tuču. U Dalmaciji će uglavnom biti sunčano i suho.

Posvuda će puhati slab vjetar promjenjiva smjera. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti kretat će se od 17 do 22, a na Jadranu od 23 do 28°C, dok će najviša dnevna temperatura biti od 30 do 35°C.

>> Jak pljusak trenutačno jedina nada alergičarima

Komentara 8

TH
than
20:23 14.08.2015.

Blizi se jesen... Drugi dio 7og i prvi dio 8og su najtopliji... Sto ne znaci da nece biti toplo, samo vjerojatno nece biti vise visokih temperatura.

LA
LANA555
01:32 15.08.2015.

Super ! Dosta je ove paklene vrucine katastrofa.

KN
knezevic3d
22:10 14.08.2015.

extra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije