Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Suspendirali je iz škole zbog psine, išla na detektor laži da dokaže da nije kriva

Alexandrin otac Peter McDonald toliko je konsterniran da je platio 595 funti (oko 5100 kuna) za test na detektoru laži, koji traje dva sata i prema kojemu postoji vjerojatnost od 97 posto da njegova kći govori istinu. - Alexandra je stvarno pod stresom. Nikad prije nije bila u problemima. Ovo je najgora kazna prije izbacivanja - komentirao je McDonald
29. ožujka 2019. u 12:07 1 komentara 1347 prikaza
Učenica išla na detektor laži
Foto: Wochit

Mlada Engleskinja išla je na detektor laži kako bi dokazala nevinost nakon što je suspendirana iz škole zbog navodne psine.

Pljačka na benzinskoj Okršaj na benzinskoj VIDEO Pokušali su opljačkati studente, ali na ovo nisu računali

Alexandra McDonald (16) i Maddie Colley (17) suspendirane su na 20 dana iz škole u Kentu zbog optužbi da su stavile smrvljene orašaste plodove blizu nastavnice koja ima jaku alergiju, zbog koje je navodno mogla i umrijeti. Obje učenice niječu optužbe i tvrde da im je podmetnuto.

Djevojke su trebale uskoro imati testove, ali zbog suspenzije morat će ih polagati u izolaciji u susjednoj školi.

Pogledajte video:

Alexandrin otac Peter McDonald toliko je konsterniran da je platio 595 funti (oko 5100 kuna) za test na detektoru laži, koji traje dva sata i prema kojemu postoji vjerojatnost od 97 posto da njegova kći govori istinu.

- Alexandra je stvarno pod stresom. Nikad prije nije bila u problemima. Ovo je najgora kazna prije izbacivanja - komentirao je McDonald, prenosi Telegraph.

Otac kaže da je tražio dokaz da je njegova kći kriva, no odgovorili su mu da je zaključak donesen na temelju vjerojatnosti.

- Nastavnica ih je vidjela kako se hihoću u istom hodniku, ali nije ih vidjela s plodovima - rekao je otac, koji razmišlja o tužbi.

Optička iluzija
Silueta, drvo ili ptice? Prva stvar koju vidite otkrit će najveću grešku koju radite u vezama
Arena Centar
Spoj umjetnosti, ekologije i robotike
Zemlja čudesa unutar, i izvan, trgovačkog centra na ulazu u Zagreb
  • ObrenM:

    Kod nas bi profesorica dobila otkaz,a djevojcica bi nastavila "uciti". Dok maloljetnici budu nenormalno sticeni -odosmo u propast.