Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je kriv?
Povratak na članak

Suspendirali je iz škole zbog psine, išla na detektor laži da dokaže da nije kriva

Alexandrin otac Peter McDonald toliko je konsterniran da je platio 595 funti (oko 5100 kuna) za test na detektoru laži, koji traje dva sata i prema kojemu postoji vjerojatnost od 97 posto da njegova kći govori istinu. - Alexandra je stvarno pod stresom. Nikad prije nije bila u problemima. Ovo je najgora kazna prije izbacivanja - komentirao je McDonald

Komentari 1

OB
ObrenM
15:37 29.03.2019.

Kod nas bi profesorica dobila otkaz,a djevojcica bi nastavila "uciti". Dok maloljetnici budu nenormalno sticeni -odosmo u propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.