Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA DRAŽENA LALIĆA

Superiornost premijera spram najbližih suradnika jednostavno 'bode oči'

09.11.2022.
u 15:33

I politički vrčevi idu na vodu dok se ne razbiju, a ovaj Plenkovićev je već prilično oštećen ili barem napukao; zamor materijala kod njega već je jako evidentan. On može nekako smoći snage da osvoji sljedeće izbore, napose ako oni budu prijevremeni (nakon ulaska Hrvatske u schengenski prostor i navikavanja naših građana na tu promjenu, normalizacije eura kao naše službene valute i u eventualno povoljnoj situaciji sljedeće uspješne turističke sezone?), ali to će biti pobjeda izvojevana najviše zbog fragmentiranosti i kadrovske ispražnjenosti oporbe.

Komentara 8

DU
Deleted user
16:07 09.11.2022.

I Sanader je bio takav. Superioran, elokventan, poliglot, pa i zgodan. I na čelu iste stranke. Moglo bi se tu pokazati još, za sad skrivenih, sličnosti.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:37 09.11.2022.

Razvi je svoju bahatost do savršenstva.

PR
prajdali100
17:50 09.11.2022.

I baš se Lalić našao da nešto " analizira". Pa svatko u ovoj zemlji zna što radi i za koga radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?