Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije u ukrajini

Sumnjaju da je špijunka! Nestala ljubavnica ubijenog Nemcova

Ana Durickaja
Foto: kiev-casting.com
31.03.2015.
u 11:04

Na adresi na kojoj navodno živi tražili su je novinari Corriere della Sera, no nisu je ondje zatekli. Susjeda im je rekla kako je to lažna adresa i da Durickaja nikad nije tamo živjela

Ukrajinka Ana Durickaja (23), ljubavnica ubijenog ruskog političara Borisa Nemcova nestala je. Manekenka se nakon ubojstva ruskog oporbenog vođe iz Moskve vratila u rodnu Ukrajinu, no nitko joj ne može ući u trag, piše Corriere della Sera.

Djevojka se nakon ubojstva žalila kako je ruske vlasti ne puštaju natrag u Kijev kod majke koja je teško bolesna, no nakon nekoliko dana prebačena je ruskim zrakoplovom u Ukrajinu i od tada joj se gubi svaki trag.

Na adresi na kojoj navodno živi tražili su je novinari Corriere della Sera, no nisu je ondje zatekli. Susjeda im je rekla kako je to lažna adresa i da Durickaja nikad nije tamo živjela.

– Čitala sam o tome u novinama. Ja sam tu pet godina i ona tu nikada nije stanovala. Prije nekoliko mjeseci u taj je stan došao prespavati vojnik – rekla je susjeda.

Nestala je i manekenkina majka Ina, ali i mlađi brat koji je ispisan iz škole.

Zbog toga su se pojavile sumnje kako je Ana Durickaja zapravo špijunka. Navodno samo ukrajinski predsjednik Petro Porošenko, premijer, ministar policije i šef tajne službe znaju gdje je Ana.

>> Djevojka Ana prebačena u Ukrajinu: Ne znam ništa, samo želim ići kući k bolesnoj majci

Komentara 8

Avatar tomislav21
tomislav21
11:22 31.03.2015.

Ima li kakvih vijesti o agresiji na Jemen? ili je to zabranjena tema?

JO
jorge78
11:45 31.03.2015.

Pa to im je sponzor, pa neće valjda o njima pisati kao o agresoru. Pa odakle će onda pare kapnuti za plaće. A ono o čemu se ne piše to se nije ni desilo. Znači rata i agresije nema. Ali Ali zato čekamo sa nestrpljenjem novi članak o Putinu i agresorskim pomahnitalim rusima.

PL
plotto
12:24 31.03.2015.

Obavila posao i vratila se kući.Nemojte se čuditi da postoji realna mogućnost da je Nemcov bio dvostruki agent,poput Litvinenka i da su ga likvidirali zapadni sponzori kad su to otkrili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije