Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prigovorio mu

Šuker Radinu: Niste sjednicu počeli čestitkom za najveći uspjeh hrvatskog sporta

Ivan Šuker
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
12.07.2018.
u 10:45

Ne samo što čestitam hrvatskoj reprezentaciji za ogroman uspjeh nego i molim i Vas da ih uzimate kao uzor, odgovorio je Radin

Potpredsjednik Sabora Furio Radin počeo je danas saborsku sjednicu odmah krenuvši s točkama dnevnog reda, što je zasmetalo HDZ-ovom Ivanu Šukeru koji mu je prigovorio što nije čestitao najveći uspjeh hrvatskog sporta.

"Smatram da ste povrijedili sve članke Poslovnika Hrvatskog sabora jer niste čestitali najveći uspjeh hrvatskog sporta. Mislim da, u ime kolega i kolegica, sjednicu smo trebali početi s čestitanjem", kazao je Šuker Radinu.

"Ja sam prvi među jednakima, drago mi je da ste i vi kao jednaki među jednakima na to podsjetili i ne samo što čestitam hrvatskoj reprezentaciji za ogroman uspjeh nego i molim i Vas da ih uzimate kao uzor", odgovorio je Radin.

Jutros u sabornici tek je 20-ak zastupnika i čini se kako će brzo proći kroz tri planirane točke dnevnog reda i završiti današnji rad.

Poznati na tekmi: U Moskvi Plenković, Cetinski, Horvatinčić...

Ivan Šuker
1/23

Komentara 18

PR
propalismoFranjoskroz
12:09 12.07.2018.

Od 150 zaposlenih, 20 ih se pojavi na poslu???To je firma....

KV
kvadar
11:35 12.07.2018.

Teško je to bilo prevalit preko usta!

DU
Deleted user
11:31 12.07.2018.

Kaj bi Radin nekaj rekel kada ne igraju njegovi Talijani..... A i orlovi su mu se strmopixdili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije