Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARAMARKOV PRIJEDLOG

Stručnjaci CDU-a radit će na gospodarskom programu desne koalicije

HDZ
HDZ
14.03.2014.
u 16:56

Na sastanku desne koalicije usuglašena je strategija za vođenje pobjedničke kampanje te je utvrđen redoslijed mjesta na koalicijskoj listi na izborima za Europski parlament

Vodstva stranaka koalicije desnog centra - HDZ, HSS, HSP Dr. Ante Starčević, BUZ, Hrvatska demokršćanska stranka i Zagorska demokratska stranka - sastala su se danas u Središnjici HDZ-a.

Kako su izvijestili iz HDZ-a, na sastanku je usuglašena strategija za vođenje pobjedničke kampanje te je utvrđen redoslijed mjesta na koalicijskoj listi na izborima za Europski parlament. Sporazum o koalicijskoj listi bit će potpisan potkraj idućeg tjedna. Dogovoreno je i da se intenziviraju sastanci međustranačkih radnih skupina i koalicijskoga izbornog stožera.

Na prijedlog predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka dogovoreno je da će se zajedničkom gospodarskom timu u cilju razrade uspješnoga gospodarskog programa i konkretnih razvojno-investicijskih projekata priključiti ekonomski stručnjaci CDU-a.

>> Gospodarski tim HDZ-a sastao se s njemačkim stručnjacima

Komentara 4

PA
pandica
17:29 14.03.2014.

Molimo vas učinite nešto, učinite ovaj put bez fige u džepu, i imat će te potporu hrvatskog naroda. Nemojte dozvoliti da nestane ono što čini svakog istinskog domoljuba ponosnim. Obratite se svom narodu s ljubavlju i poštovanjem i on ćeće vam to uzvratiti. Možemo stvoriti bolju Hrvatsku, možemo stvoriti poštenu Hrvatsku, možemo stvoriti bolju Hrvatsku s onim ljudima kojima zaiskri oko na njen spomen, i kojima zasuzi oko kad narod pati.

DU
Deleted user
17:25 14.03.2014.

vidit ćemo, kad dođu na vlast prvi pomaci moraju s vidit u 100 dana ako pomaka nema vlast se mora mijenjat te bajke o nasljeđenom stanju nek ostave za sutra

GU
gustirna
21:18 14.03.2014.

konacno,bilo je i vrijeme da shvatimo da su ti nasi ekonomski strucnjaci skolovani na partizanskim nazovi fakultetima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije