Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakoštane

Strava u autokampu: Pas izgrizao dijete, teško je ozlijeđeno

Foto: Pixabay
24.08.2022.
u 16:41

Ozlijeđeno dijete, također slovenskog državljanstva, liječničku je pomoć primilo u OB Zadar gdje su mu zadobivene ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

Zadarska policija je jučer oko 19 sati zaprimila dojavu kako je u autokampu u Pakoštanima pas 32-godišnjeg državljanina Slovenije teško ozlijedio dijete.

U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, a prema dosadašnjim saznanjima, pas pasmine američki staford terijer kojeg je vlasnik držao na povodcu ali bez brnjice, u prostoru autokampa ugrizao je dijete.

Ozlijeđeno dijete, također slovenskog državljanstva, liječničku je pomoć primilo u OB Zadar gdje su mu zadobivene ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv vlasnika psa se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

VIDEO: U Crnoj Gori održano natjecanje u ležanju, pobjednik izdržao čak 60 sati: 'Nisam se ni zagrijao'

Komentara 8

ZJ
Zjako
17:21 24.08.2022.

Ne bude on je dobar... reći će vlasnik, a onda se iznenade

Avatar Ledeni
Ledeni
17:27 24.08.2022.

Sad će psoljubci naći razlog u djetetovom ponašanju.

Avatar horuk
horuk
17:46 24.08.2022.

Opet agresivno djete provociralo jadnoga psa. Zar ti roditelji ne znaju odgojiti dvogodišnju djecu kako da se kulturno ponašaju i ne provociraju svojom nazočnosću jadne pse koji se samo hoće igrati. Svu tu djecu bi trebalo zatvoriti dok se ne nauče ponašanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije