Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao na tlo i teško se ozlijedio

Strava pokraj Zagreba: Dječak na biciklu naletio na sajlu u šumi. Prevezen u bolnicu

Zagreb: Nedjeljno popodne na Jarunu
Zoe Sarlija/PIXSELL
07.07.2021.
u 10:35

Metalnu sajlu postavila je nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu

Zagrebačka policija izvijestila je da je jučer oko 20 sati na području Glavice u Susedgradu maloljetnik upravljao biciklom šumskom stazom, no u jednom trenutku biciklom je naletio na označenu metalnu sajlu koju je postavila nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu.

Prilikom naleta na sajlu maloljetnik je pao na tlo i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 19

TZ
tomislav.zubovic
10:51 07.07.2021.

Piše da je sajla bila označena dakle vidljiva, a šuma je očito u privatnom vlasništvu.. ali sajli nije zamjena za označavanje nečijeg vlasištva već ograda, stoga je vlasnik šume kriv za ozljede djeteta!

DU
Deleted user
22:16 07.07.2021.

Onaj ko postavi sajlu za mene je totalni psihopat, kao i svi vi koji ga podrzavate! Pa to je pokusaj ubojstva s predumisljajem. Ja obozavam sume i planine, al to je skroz bolesna metoda.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:56 07.07.2021.

Kazniti roditelje, jer pustaju maloumno i slijepo dijete po noci van iz kuce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije