Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.05.2022. u 13:12

A da EU prekine kupovati rusku naftu bio bi to za Putina golem udarac, što Orbán pod svaku cijelu želi izbjeći

Komentara 9

ST
stefj
13:37 11.05.2022.

To je tako, EU je grupa suprotstavljenih interesa. Zašto ne uvedu embargo na plin? Zato jer bi onda Njemačka nastradala, ovako s naftom je manja šteta... Bez obzira na Mađarsku i njene uske partikularne interese i dalje je Njemačka glavnii financijer Putina. Većina plina koji se uvozi iz Rusije troši Njemačka. A radi tih odluka Njemačke i njezinog "lobiranja" unutar EU, imamo ovakvu situaciju danas i enormne probleme... Koliko je taj komunizam poguban, vidimo i sada, do ovoga nas je dovela ekipa DDR političara koji su si dobri s Putinom od još pred 30 godina, potpomognuti "zelenim" koje je vjerojatno isto izdašno "donirao" Putin. Ideja gašenja nuklearki, zatvaranja termoelektrana na ugljen, a sve u korist plinskih termoelektrana i proglašavanje plina zelenim nije moglo doći iz znanstvenih krugova... Orban je sada žrtveno janje, a sve zato da se Njemačka ne eksponira previše. Njemački i njezini političari koji su glavni krivci za ovakvo stanje...

GO
goran2hr
14:08 11.05.2022.

Što Putin DAJE Orbanu? Ništa. Ali mu zato PRODAJE znatno povoljnije energente. A to što mi zbog tuđinskog rata i interesa, volimo plaćati skupo, trpjeti štete i inflaciju - nije njegov problem. Javite konačno, koliko je svaki Hrvat dužan platiti za interese Ukrajine, EUnije (stare članice), VB i SAD-a?

LU
luminax
14:34 11.05.2022.

Posle otimanja Kosova i Metohije Srbiji , sve sa granicama u Evropi je moguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije