Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzultacije na Pantovčaku

Što će Karamarko reći predsjednici? Milinović: HDZ će formirati novu Vladu

Božidar Kalmeta Darko Milinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
16.06.2016.
u 21:53

- Pred HDZ-om je sada vrijeme od mjesec dana , a ja sam uvjeren da će u tih mjesec dana Domoljubna koalicija na čelu s Hrvatskom demokratskom zajednicom složiti tu novu većinu - kazao je Milinović.

Darko Milinović, član Predsjedništva HDZ-a i saborski zastupnik, rekao je  u Dnevniku Nove TV da će sutra na Pantovčak kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović ići predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 

- Sutra će predsjednik stranke ići na konzultacije kod predsjednice Republike i on će reći stavove Hrvatske demokratske zajednice i sa svime onim što u ovom trenutku raspolaže Hrvatska demokratska zajednica, odnosno Domoljubna koalicija - rekao je Milinović. 

Na konstataciju da HDZ u ovom trenutku nema većinu za novu Vladu Milinović je kazao da HDZ "nije imao većinu i kada su završili parlamentarni izbori i mnogi su dvojili da HDZ neće doći do te većine".

- Pred HDZ-om je sada vrijeme od mjesec dana , a ja sam uvjeren da će u tih mjesec dana Domoljubna koalicija na čelu s Hrvatskom demokratskom zajednicom složiti tu novu većinu koja će garantirati jednu stabilnu političku Vladu koja će biti sastavljena po novim kondicijama, bez veta i bez ucjena - rekao je Milinović. 

Kazao je da će sutra na Pantovčaku predsjednik HDZ-a reći da neće pristati na nikakve ultimatume. - Nosimo vrlo jasan stav HDZ-a da nećemo pristati na nikakve ultimatume i da ćemo formirati novu Vladu koja će jamčiti stabilnost Republike Hrvatske - zaključio je Milinović. 

Komentara 66

BU
Bulaba
22:00 16.06.2016.

Ček malo, kakve sad konzultacije, zar jugoudbaški kriminalci već danima ne govore, a Večernji list saznaje iz pouzdanih izvora, da su već skupili 77 potpisa za raspuštanje Sabora? Zar danas kriminalci iz Mosta nisu mahali sa svojih 12 potpisa za raspuštanje? Zar već danima ne slušamo Milanovića kako još samo fali Most pa da većina bude za raspuštanje? Mlogo bre neke verodostojne novine.

QW
qwertz
21:58 16.06.2016.

Ja ne znam zašto ljudi misle da će novi izbori bit bolji!? Osim što će most dobit manje, a Živi zid više glasova, sve će i dalje ostati isto otprilike. Osim što ćemo potrošiti brdo novaca iz proračuna za još jedno izlaženje na nešto što ništa neće promijeniti. Bit će isti problem kao i sada, treba sastavit Vladu a nitko nema većinu sasvim pa ajmo trgovanje. Jel nam to treba?? Da se razumijemo, ja bi glasao za Most kad bi on imao šanse osvojiti cca 50% na izborima...al budimo realni - to se ne može desiti. A napraviti opet istu stvar, dat im 15 tak mandata - opet smo na istoj gluposti s potrošenim novcima na izbore bezveze! Razmislite ljudi, ali realno! Po definiciji glupost je ponavljenje iste stvari očekujući drugačiji rezultat...

MI
Mimizo
22:19 16.06.2016.

domoljubna će sastaviti novu vladu neka božo zna i bez njegovog mosta koji se polako urušava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije