Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.08.2022. u 08:15

Ovakvoj Srbiji, koja u pregovorima ne napreduje, a premijerka Brnabić optužuje Hrvatsku, i ne trebaju blokade drugih država

Komentara 38

Avatar Platipus77
Platipus77
08:48 24.08.2022.

Pročitao sam ostatak kolumne u tiskanom izdanju i mogu se samo složiti s autorom. To što rade Vučić i Brnabić je ogledalo Srbije još iz prošlih vremena. To više nisu samo "političke igre", već patološka opsjednutost Hrvatskom i Hrvatima, a najnoviji primjer takvog odnosa prema susjedima su i ove, 30 godina stare optužnice izvučene negdje iz naftalina... Očekujem još bizarnijih optužnica i protiv vezista i protuzračne obrane koji su sudjelovali u OBRAMBENOM Domovinskom ratu. Sve je to pokazatelj frustracija srpskog državnog vrha zbog sve veće nemogućnosti "sjedenja na dvije stolice". S druge strane, nekako i shvaćam tu frustraciju pošto će i u makroekonomskoj i vanjskoj politici biti prisiljeni konačno i službeno zauzeti stranu: Pripadaju li europskoj ili euroazijskoj sferi.

BD
blue_diamond
08:50 24.08.2022.

A zašto uopće komentirati ikakve izjave koje dolaze od srbijanskih vlasti? Tko normalan i racionalan moze polemizirati sa likovima kakvi su Vucic, Vulin, Dacic, Selakovic, Brnabic...? Njihovi javni nastupi su bolji od bilo koje stand-uo komedije, samo sto su se oni, jadnici, ufurali da su ozbiljni. P.ich.kousti prodaje narodu pricu o "zlatnom dobu", a 14.000 Srbijanaca (sada vec sigurni i vise jer su to podaci od 31.07) mu zaradjuje za zivot u Hrvatskoj. Kod njih trenutno vlada borba izmedju Vuciceve gebelsovske medijske masinerije i zdravog razuma naroda. 20% Srba koji ne gledaju Pink, RTS i Happy nego izvjestaje Svjetske banke i Freedom House-a znaju odavno kuda ih ovi vode; ostalih 80% jos nije sigurno da li vjerovati vlastitom praznom frizideru ili velikom vodji koji ih uvjerava da su "sampioni Evrope u ekonomiji".

DU
Deleted user
08:53 24.08.2022.

Ignorirati i visoki Zid na to malo granice što imamo sa njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije