Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok pokraj poreča

Spustio rolete, ugušio suprugu na krevetu pa se ubio

Poreč
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
17.02.2015.
u 17:38

Policiju je pozvala prva susjeda koja je čula lajanje psa i zabrinula se da se susjedima Juričević nije dogodilo nešto strašno

Pronalazak beživotnih tijela supružnika u stanu u naselju Musalež nedaleko od Poreča u ponedjeljak oko 22 sata šokirala je lokalne mještane. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Ivi (68) i Zorki Juričević (67) koji su se nedavno doselili u Musalež. Kada su ušli u stan, policija je ugledala obješenog Ivu Juričevića (68), a u krevetu i godinu dana mlađu Zorku Juričević koja je prethodno ugušena, kao što su to pokazali nalazi obdukcije. Sumnja se da je muškarac ubio suprugu, a potom presudio sebi.

– Policiju je pozvala susjeda koja se družila s Juričevićima. Čula je psa kako laje u kući i bilo joj je čudno što su žaluzine spuštene. Također, automobil je bio kod kuće, a ograda, koju je susjeda običavala zatvoriti, bila je otvorena – govori nam susjeda supružnika. U novom stanu u mjestašcu pokraj Poreča živjeli su sami. Doselili su se iz susjednog naselja Fuškulin prije nepunih godinu dana, tvrde susjedi.

– Cijelo je susjedstvo u šoku. Jednostavno nam je nepojmljivo to što se dogodilo. Bili su normalni ljudi, ni po čemu se nisu isticali. Imali su psa kojeg su svakodnevno šetali, autom su išli u grad u trgovinu, izgledali su skladno – dalje nam prepričava susjeda Juričevićevih. Prva susjeda, koja je i dojavila policiji da je zabrinuta da se susjedima nešto nije dogodilo, jutro nakon nesretnog događaja nije željela razgovarati s novinarima.

– Hvala lijepo – bile su jedine dvije riječi koje je izustila prije nego je poklopila slušalicu. S policijom su došli i vatrogasci, koji su razvalili vrata kako bi ušli u stan. Na mjesto događaja ubrzo je stigao i zamjenik županijske državne odvjetnice u Puli koji je zajedno s policijom obavio očevid, koji je potrajao do dugo u noć.

– Kako bi se razjasnile sve okolnosti događaja, policija nastavlja provoditi izvide, a po nalogu Državnog odvjetništva, provest će se i potrebna vještačenja – priopćila je istarska policija. 

>> Bračni par mrtav u stanu: Žena ugušena, a muškarac se objesio

Komentara 2

RI
RI813
20:02 17.02.2015.

sigurno veliki problemi koje su držali u sebi i puklo sve. na žalost .

DU
Deleted user
19:32 17.02.2015.

ovi članci u novinama su uvijek isti - sve normalno da normalnije ne može biti, a događaj potpuno nenormalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije