Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila novu obitelj

Snimka koja slama srca: Curica otkrila kako se osjećala kad je vidjela svoje posvojitelje

Gabby
Foto: Screenshot
1/3
17.10.2019.
u 09:41

Djevojčica Gabby (5) posvojena je zajedno sa svojom sestrom kada je imala četiri godine, a svojoj je majci priznala kako se osjećala kada ju je prvi put vidjela

Petogodišnja djevojčica Gabby malo je koga ostavila ravnodušnim nakon što je svojoj majci otkrila kako se osjećala kada ju je prvi puta vidjela.

Naime, nju i stariju Lily posvojio je jedan par iz Dallasa u američkoj saveznoj državi Teksas kada je imala četiri godine.

– Kada si me vidjela imala sam četiri godine. Bile smo jako uzbuđene što ćemo upoznati tebe i tatu. Volimo vas mnogo i želimo biti ovdje za tebe i tatu – priznala je djevojčica svojoj majci.

 

A onda joj je otkrila nešto što je malo koga ostavilo ravnodušnim.

– Znaš li što se dogodilo s mojim srcem? – šapnula je djevojčica majci.

– Kada sam te vidjela, moje se srce odmah zaljubilo u tebe – priznala joj je ona.

Objavom ove snimke posvojitelji preslatke djevojčice htjeli su potaknuti i druge parove na posvojenje jer je malena Gabby najbolje pokazala koliko to znači djeci koja odrastaju bez obitelji.

Komentara 1

Avatar Otroviks
Otroviks
15:14 17.10.2019.

Sto da kazem? Dao Bog ili sudbina, da dodju vremena kad ljudi vise nece napustati i zaboravljati ljude, a pogotovo djecu? Maleckama i njenim roditeljima zelim puno srece, zdravlja i dug zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije