Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Skupina Sirijaca spasila lokalnog neonacista iz smrskanog automobila

NPD
Foto: Facebook
1/5
24.03.2016.
u 10:34

Jagsch je u nesreći slomio obje noge te ima ozljede glave

Skupina Sirijca iz smrskanog automobila spasila je lokalnog njemačkog političara iz neonacističke stranke NPD. Stefan Jagsch (29) (na fotografiji) izgubio je kontrolu nad svojim automobilom na cesti između Altenstadta i Budingena i zabio se u stablo prošle srijede, 16. ožujka, a prema tvrdnji lokalnih vatrogasaca ozlijeđenog Jagscha su iz smrskanog automobila izvukla dva Sirijca te mu pružili prvu pomoć prije nego što su stigla ambulantna kola.

Jagsch je u nesreći slomio obje noge te ima ozljede glave, piše Guardian.

Glasnogovornik vatrogasaca u Budingenu rekao je da su se dva kombija u kojima je bilo 16 Sirijaca zaustavili na mjestu nesreće. Dva Sirijca obavijestila su vatrogasce da je Jagsch bio vezan pojasem kad su oni prišli automobilu te da je bio u potpunosti svjestan dok su ga spašavali. 

Jagsch je putem svog Facebooka prije nekoliko dana objavio kako je bio u nesvijesti dok su ga spašavali pa ne može potvrditi niti demantirati da su to učinili izbjeglice iz Sirije.

Jean Christoph Fiedler, NPD-ov lider u ovoj regiji, rekao je za jedne njemačke novine kako su Sirijci "napravili vrlo dobro i humano djelo".

>> Osuđivani desničar u Njemačkoj ne može postati pravnik!

Komentara 8

amo_ća
11:00 24.03.2016.

Ne mos izletit autom s ceste da ne nalete arapi, puna ih je njemacka

DU
Deleted user
10:59 24.03.2016.

I to je vijest. Kako možete, dokle ispiranje mozga? Sirijci jedu njegov kruh, zamisli, spasili čovjeka. S druge strane, možda sad dobiju po tamburi od svojih.

Avatar dmitarX
dmitarX
10:55 24.03.2016.

A zašto ga nebi spasili, recite mi, molim vas? Jel mu Mein Kampf virio iz desnog džepa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije