Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK DOMOVINSKOG POKRETA

Škoro o kandidaturi za gradonačelnika Zagreba: Jako je blizu

Split: Miroslav Škoro prošetao Marmontovom ulicom i družio se s građanima
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
02.09.2020.
u 19:48

Imat ćemo kandidata gdje god procijenimo da bi to bilo valjano, kaže Miroslav Škoro

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro otkrio je kako razmišlja o kandidaturi za gradonačelnika na lokalnim izborima.

Na pitanje radi li se o Zagrebu, odgovorio je:

– Ne bih o tome, ali jako je blizu. U stvari, ja predlažem da se vi i ja viđamo jedanput mjesečno i da ja vama otkrivam slovo po slovo. Ne bih sada o tome, ali definitivno ćemo imati kandidata za Zagreb.

– Imat ćemo kandidata gdje god procijenimo da bi to bilo valjano. Ne samo za Domovinski pokret nego i za, na neki način, ono što nam je cilj, poboljšanje te demokratskih procesa u Hrvatskoj. Radimo na izgradnji mreže u Hrvatskoj, imamo oko 7000 članova. Uvjeren sam da ćemo i na lokalnim izborima biti vrlo bitan faktor – rekao je Škoro u RTL-u Danas.

Komentirao je i Zakon o obnovi grada Zagreba.

– Sve je postavljeno ambiciozno. Država će dati 60 posto, grad Zagreb 20 posto, a privatni vlasnici samo 20 posto. A novaca nema ni za druge stvari jer nam BDP pada – kaže Škoro.

Ključne riječi

Komentara 12

ST
Stipan
07:28 03.09.2020.

Predsjednik , premijer, gradonačelnik .. što je Slijedeće ? Hoće škoro vlast pod svaku cijenu !

PE
PetiElement
21:55 02.09.2020.

U Saboru izjavljuju kako je Zg pred bankrotom.. nema se za financiranje šteta od potresa, poplava..... bla bla.. ali i dalje se svi grčevito bore za mjesto čelnika grada.. zanimljivo..... pa tko bi htio naslijediti dugove i upustiti se u tak nešto loše kako sad prezentiraju..? Ipak miriši novac i najveći prirez Zagrepčanaca.. sjašite....

ZH
zhecko
19:55 02.09.2020.

Beskrajne ambicije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije