Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sirijac koji traži kćer registriran je i u Crnoj Gori – također bez djeteta

Službeno je upitan i Sektor granične policije Crne Gore o tome je li zabilježen ulazak Sirijca G. W. u Crnu Goru te je li s njime bila njegova petogodišnja kćer
27. rujna 2018. u 13:44 83 komentara 16812 prikaza
Sirijac
Foto: Twitter

U RTL-ovoj emisiji Potraga jučer je objavljena informacija Službe za poslove sa strancima Bosne i Hercegovine u kojoj stoji da je 43-godišnji Sirijac G. W. 30. kolovoza 2018. registriran u BiH te da je tada izrekao namjeru podnošenja zahtjeva za azil, no s njim nije bila njegova 5-godišnja kći Allsa. 

Nestala Valeria Valderrama Santos Pronađena daska Potraga: Objavljena fotografija surferice nestale u Bračkom kanalu

Službeno je upitan i Sektor granične policije Crne Gore o tome je li zabilježen ulazak Sirijca G. W. u Crnu Goru te je li s njime bila njegova petogodišnja kći, prenosi RTL.

"G.W., državljanin Sirijske Arapske Republike, registriran je prilikom nezakonitog prelaska državne granice Crne Gore iz pravca Republike Albanije dana 23. 8. 2018.godine, kada je i smješten u Prihvatilište za strance. Pošto je imenovano lice izrazilo namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnu zaštitu nije pokrenut prekršajni postupak zbog nezakonitog ulaska na teritoriju Crne Gore. Isti je predan službenicima Centra za prihvat, Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, na dalju nadležnost. Također, na teritoriju Crne Gore od strane pripadnika Uprave policije nije registriran nitko od članova obitelji G.W., tako ni kćer Alisa", piše u njihovu odgovoru. 

Mačka s dreadlocksima oslobodili je dlake Ostavljena pred vratima skloništa, radnici ostali u čudu: Koja je to životinja?

Podsjetimo, G. W. tvrdi kako ga je hrvatska policija na području Plitvica odvojila od petogodišnje kćeri i vratila u Bosnu, dok je malena Allsa ostala s iračkom obitelji i skupinom migranata u Hrvatskoj.

Župnik
zbog korone
Župnik u pismu vjernicima: Domove sami blagoslovite, a nama samo uplatite novac na račun
HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'
 • Avatar RuAF
  RuAF:

  Udruga "Dobrodošli" na aparatima.

 • prajdali100:

  Ovaj Sirijac je usput izgubio 100.000 djece.Tko zna, možda se kupe na svjetlo ? Može li Maja Sever ikako pomoći ?

 • prajdali100:

  Kažu da će ovog Sirijca " dražesni" Aca zvati u Nedjeljom u 2.Uvodni prilog će raditi prelijepa Maja.....